Tatueringar Läst 810 ggr

Ros tatuering

  Olästa | Bevaka | Bokmärk

Hej!

Jag är sugen på en ros. Men de ända fina stället jag vill ha den på har min kompis en lilja på. Så känns lite dumt. Men kom på armbågen? Hur skulle de se ut? :)

Jag tycker inte du ska bry dig om vart din kompis har sin tatuering, utan det enda du ska bry dig om är vart DU vill ha den Glad

#1 Känns ju som om jag kommer härma henne, vi är nära vänner så. Bor i en väldigt liten kommun så de säger ju sitt ifall jag tar samma ställe som henne också.

Men hur skulle de sett ut på armbågen? :/

#2 Alltså, hade jag varit dig hade jag inte brytt mig, för det är ju du som ska vara nöjd Glad och hade jag varit din kompis hade jag tyckt det var kul att du tyckte det var så fint med en blomma där att du också ville ha det! Men det är bara jag.

Själv tycker jag inte det är särskilt snyggt med tatueringar på armbågen, men det beror självklart på både motiv och personen som har det. Sen rör man ju väldigt mycket på armbågen också, vet inte om det har någon effekt på tatueringen? :o

Tatuering på armbågen ser rätt konstigt ut, enligt mig.

Ankeln/vaden?

#4 Jo jag tror också de när jag har tänkt ^^

Jag vill inte ha den på benet :/ Får nog avvakta med denna tatueringen då :(

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 200 sajter.

Mer på iFokus