Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Allmänt Bilder Bodyplay Böcker & Tidningar Frågor & Svar Ideer & Tips Kirurgiska ingrepp Köp & Sälj Leva med body modification Läkning & Eftervård Mässor & Events OT. Off-Topic Piercingar Problem Sajten & andra ifokussajter Scarification & Branding Senaste alster/nya bodymods Tatueringar Tävlingar & Lekar Töjning
Tatueringar

Tatuering i nacken/bakhuvudet

2016-11-10 17:06 #0 av: Devya

Jag har en kal fläck i bakhuvudet och funderar på att skaffa en pytteliten tatuering där. Liksom, varför inte då jag har en ful kal fläck där? Lika bra att vara lite kreativ. 

Finns det någon annan som har gjort en tatuering på bakhuvudet eller alternativt i nacken? Vad valde ni för motiv och varför?

Jag håller just nu på att googla vad jag skulle kunna tänka mig att få tatuerat där. Jag vill ha något litet och väldigt simpelt.

Anmäl
2016-11-10 17:24 #1 av: Hera

Kul idé :)

Anmäl
2016-11-10 18:02 #2 av: Zadeira

Jag har gjort en väldigt simpel krona i nacken. Eller det är ganska långt ner, snarare precis där ryggen övergår i nacke . Kronan är den som Max har i Where The Wild Things Are boken. Motivet valde jag för att boken (och sen även filmen) alltid stått mig nära om hjärtat och betyder en del för mig.

Egentligen vill jag ha en Wild Things sleeve, men det är mer än dröm än en möjlighet så jag tänkte att så länge får Max krona representera allt det där för mig.


Anmäl
2016-11-11 12:04 #3 av: djustus

smart ide :)..hmm men har du nåt som du gillar, eller som du känner du kan stå för?...antingen gör du ett statement eller bara nåt du tycker e kul...blir ju lite coolt att gå bakom dig sen:)...kör hårt..å lycka till

Anmäl
2016-11-11 12:18 #4 av: Devya

#1 Jo, jag tyckte att det kunde vara en kul idé. :)

#2 Har du månne en bild på din tatutering? :)

#3 Jag funderade på en kompass eftersom det skulle ha en viss personlig betydelse för mig.  Men då måste det vara en väldigt simpel kompass.

Tack tack! :)

Anmäl
2016-11-11 12:29 #5 av: Zadeira

Tyvärr har jag bara närbild så man ser inte vart den sitter. (Tat av Andrej på Grindhouse i Lund)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.