Allmänt

Någon???

2017-09-16 22:30 #0 av: marre96

Hej. Kan någon hjälpa mig att komma på en tattoo? Ingen tvång. Men vill ha något med samhörighet med 2 personer. Som alltid funnits där för varandra. Som alltid haft en tillit för varandra som en bästa vän men så mycket mer än så. Behöver inte vara på kärleks nivå utan något med att man alltid litat på varandra i vått och torrt. Alltid funnits där vad som än hänt och då menar jag inte på vanliga saker men så mycket djupare. Känslor, tankar, att 2 blir 1.

Men vill ha ett minne av en person som verkligen förändrat mitt liv och alltid funnits där för mig hur illa det än varit. En person jag aldrig kan och inte vill glömma. Hade jag inte haft den här personen hade jag verkligen inte funnits idag. Han betyder så mycket att det inte kan beskrivas med ord. Vi är som en person. Vi förstår varandra på punk och prick. Aldrig några problem med kommunikation...

Anmäl
2017-09-18 08:20 #1 av: sp0ngeb0b

Tänker rent spontant något citat eller en bit av en låttext som påminner om personen? Eller en sak som påminner om personen, typ en plats ni brukar vara på eller något sådant. 

"Before you ask someone why they're vegan - ask yourself why you're not."

Anmäl
2017-09-18 16:43 #2 av: marre96

Inget direkt citat och ingen plats då vi alltid åker runt. Vi bor på olika orter men har nästan alltid fått till tid att ses varenda helg

Anmäl
2017-09-19 18:09 #3 av: Zadeira

Kanske något personen och du tycker mycket om? Kanske era favoritdjur tillsammans (tex två katter vars svansar bildar ett hjärta, eller en hund och katt som pussas)


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.