Övrigt

Privat Bodyart

2008-12-14 23:26 #0 av: Liss

Nytt forum inne på bodyart, sök nu! - Ett privat forum för dig som söker mer sekretess.

Du som är medlem på Bodyart.ifokus kan ansöka om att få tillgång till vårt privata forum. 
I det privata forumet förblir det konfidentiellt och ingen annan än den som har tillträde kan se vad som står.
För att få tillträde betyder det tystnadsplikt och copyright lagen kvarstår. Bryter ni mot det på något vis tas era rättigheter ifrån er.

Har du bilder på dina bodymods och är orolig för att någon ska kopiera dem? Skriv då istället på vårt privata forum. Där ser bara dem godkända medlemmarna vad som visas. Inga utomstående eller oberättigad kan se vad som finns där.

För att få tillgång till vårt privata forum, skriv då ett personligt medelande till mig.  LisetteS (sajtvärd bodyart.ifokus) 
Jag ska försöka hänga med så gott jag kan.
Varmt välkommen!

Kriterier: 
o Du måste vara 18 år eller över
o Du ska följa copyright lagen och får inte kopiera något utan tillstånd!
o Du Bör ha en någorlunda presentation på din personliga sida.
o Du är medlem på bodyart.ifokus
o Du är tillräckligt aktiv på ifokus.

 phoenix.JPG

Anmäl
2008-12-15 00:21 #1 av: Liss

Eftersom privata delen innehåller bilder av privat karaktär och för att få upp kvalitén har vi lagt till kriterien: Du måste vara 18 år eller över.
Tack vare det har jag nu tagit bort alla som tidigare ansökt om medlemskap för att inte ta bort vissa som sedan anser sig orättvist behandlade.

Så jag ber om ursäkt, men alltså får alla som är 18 år eller över ansöka om medlemskap åter igen för att se privata delen. Skicka pm till mig.

Tack så mycket!
Mvh LisetteS, sajtvärd.

Anmäl
2008-12-15 17:46 #3 av: cupcakes

För de som lägger ut bilder tycker jag det är jättebra, men samtidigt är det lite tråkigt för seriösa som mig som bara vill titta på snygga bilder - inte sno med andra ord - men inte fyllt 18.. Men antar att det är en bra regel ändå :)

Anmäl
2008-12-15 17:54 #4 av: Aviendha

#3 Det är just det som är det svåra när man vill dra en gräns. Tyvärr blir det alltid någon som hamnar på utsidan. I vissa fall är det bra, i vissa fall blir det mindre bra.

Om det är någon tröst så publiceras ju ändå många bilder även utanför den privata gruppen.

Anmäl
2008-12-15 21:51 #5 av: Liss

#3 Ja som sagt, vi disskuterade det där. Och jag vet om seriösa som är yngre än 18 år också. Men i slutänden är det bra med en åldersgräns med intimpiercings osv, och då tar jag hellre året då man blir myndig helt enkelt:) Men som Aviendha säger så publiceras de mesta utanför privata delen, så dem flesta kan se det. Och du har ju fått en smygtitt också cupcakes, eftersom du var medlem förut;)

Anmäl
2008-12-16 02:26 #7 av: Liss

Ta allt om ansökan över pm till mig!

Anmäl
2008-12-18 02:13 #8 av: Ceciliaolucifer

Lite roligt det här med en privatgrupp. Det var faktiskt jag som en gång i tiden föreslog det på relationer.ifokus och vips blev det av :) Sen var det fler och fler siter som tog efter det och jag tror att det har underlättat väldigt mkt för många.

Men det jag såg på ngt annat forum var att en lista lades upp över alla som var medlemmar i den privata delen. Så att alla är medvetna om vilka som tar del av det man skriver, det tycker jag var väldigt bra :)

Men en fråga? Om man tidigare har varit medlem i den privata gruppen och sen inte beviljas nu när man ska söka igen, vad händer med den personens privata bilder? tas dem bort? jag är bara nyfiken :)

Sen undrar jag om man inte kan tänka sig att dra en åldergräns där tatuerarna och piercarna drar sina? för hur många intim piercingar läggs upp egentligen? ;)

Anmäl
2008-12-18 12:14 #9 av: murderdolls

#8 menar du alltså 18år och 16år med målsmans närvaro Tungan ute Personligen tror jag att 18år är en rätt bra gräns både för privat bodyart och på vanliga tatueringar. Endel tatuerare vägrar ju faktiskt att tatuera personer under 18år oavsätt vad deras föräldrar säger om saken. Piercingar tycker jag är helt okej när man är under arton för dem kan man ta ur väldigt lätt och är lätta att ångra, men en tatuering kommer man troligast att ha hela livet, visst borttagningsprocessen blir ju säkert bättre och bättre. Men har man det i åtanke hela tiden när man gör sin tatuering så kanske man inte skall tatuera sid iaf.

Hade jag fått tatuera mig när jag var 16 hade jag haft ett helt gäng med tatueringar som jag inte hade vela ha idag. Och jag har vänner som har tatuerat sig innan de var arton med deras föräldrar närvarande men de flesta av dem ångrar sina tatueringar idag. för tyvärr finns det alltid dem som bara gör det för att det är tufft/häftigt/populärt och dessutom så händer det mkt både i kropp och huvud under de där två åren. (Även om man själv tyckte att man var så vuxen när man var typ 16, jo jag minns och erkänner Obestämd) Och jag är inte riktigt samma person idag som jag var för fem år sedan.

Anmäl
2008-12-18 22:03 #10 av: Liss

#8 Det där med en lista på medlemmarna hade jag redan tänkt fixa. Så får ni skriva att ni är med själva vart efter, så folk ser.

Angående bilder som man redan lagt in, får man pma om till mig ifall man vill ha bort dem. De bestämmer utgivaren själv så att säga.

Och åldern för seriösa studios både för tatueringar och piercings är just 18 år. Vilket jag känner är en bra ålder att ha som gräns. Som sagt vet jag om många seriösa under 18 år också.. men något får vi följa och nu blir det så:)

 

Anmäl
2009-03-07 15:44 #11 av: KastKatt

Men! Jag fyller 18 om mindre än 3 mpnader. Hur mycket lär jag växa under den tiden?

Anmäl
2009-03-07 15:51 #12 av: Niini

#11 Handlar nog inte om det riktigt. Regler är regler. Inte slipper du in på krog eller får körtkort nån månad före du fyller 18 heller bara för att du inte lär mogna mer under de månaderna ;)

Anmäl
2009-03-07 18:13 #13 av: Liss

Tack för dem orden Niiini, mycket sant! :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.