Tatueringar

Blåmärken av tatuering?

2008-04-15 13:13 #0 av: Cherridwen

Jag funderar om det är någon som fått blåmärken efter en tatuering och hur länge de varit kvar. Jag tatuerat mig vid höftbenet i november och de är fortfarande kvar. De kan tydligen sitta kvar väldigt länge. Skulle vara kul att höra någons erfarenhet.

Anmäl
2008-04-15 13:24 #1 av: Veratatto

Ær det blåmærken eller kan det vara så att færgen har sk runnit mellan hudlagren?

Som tatuerare hade jag kunnat ge dig ett mer exakt svar om jag hade kunnat se din tatuering. I dom år som jag har tatuerat så har aldrig jag gett någon kund blåmærken efter en sittning, har aldrig sett någon kollega ge det iheller.

Vad jag dærimot har sett ær att nær någon som inte riktigt kan tatuera, så hænder det ibland att dom kør før hårt, eller inte med rætt nåldjup skapar ett sk grønt skimmer sidan om tatueringen eller runt om. Detta ær svårt att få bort och oftast så har man fått tatuera øver før att dølja det.

Anmäl
2008-04-15 13:27 #2 av: [jenkass]

tycker oxå det låter som att det är färg som "runnit ut"

Anmäl
2008-04-15 13:29 #3 av: Cherridwen

Nej, nej det är ingen färg. Det är riktiga blåmärken för att nålen slagit igenom på benet. Det har även vandrat nedåt. Jag ska försöka fixa en bild men det kan bli lite knepigt.

Anmäl
2008-04-15 13:31 #4 av: Veratatto

Ingenting som ær ovanligt idag...Tyværr må jag sæga då.. Nær jag gick som lærling så fick man infon om att på hudens tunna stællen skulle man vara extra førsiktig, då færgen lætt kan rinna imellan.. Så lætt slag på maskinen och nogranhet så undviker man det..Men som tatuerare så har jag sett en del rinningar hos kunder och jag har aldrig kunnat bygga på dom utan fått køra øver dom, synd om kunden då dom har valt en tatuering som sedan inte har blivit vad dom hade tænkt sig.

Men jag tycker det låter som en rinning. Blåmærken låter mærkligt..

Anmäl
2008-04-15 13:32 #5 av: Veratatto

Okej??...Det betyder då att tatueraren har haft ett vældigt långt nåldjup och sk tatuerat ditt høft ben..Helt..Førlåt..J-æ sanslønst!

Anmäl
2008-04-15 13:35 #6 av: Cherridwen

Ska tilläggas då att benet verkligen sticker ut och det är väldigt tunt skinn. Det är inte färg. Jag har lätt för att få blåmärken. Jag har hört andra som fått det med. Varför skulle det vara så konstigt att något blodkärl skulle få sig en smäll efter en lång sittning?

Anmäl
2008-04-15 13:39 #7 av: Veratatto

Nej, det kanske inte ær så ovanligt...Men jag har aldrig någonsins hørt talas om att det skulle sitta i sedan Nov førra året..

Jag sæger inte att det inte stæmmer:) Jag bara tænker på vad det skulle kunna vara.. Jag har sett kunder som har fått tatuerat på høften, dær det har gått ordetligt in på djupet, alltså prickat av sig på benet, Så man kunde se det igenom huden. Men som du sæger..Det ær ett blåmærke och førhoppningsvis så førsvinner det..med tiden...

Anmäl
2008-04-15 13:42 #8 av: decrepit

Blåmärken har jag själv fått efter en tatuering men de försvinner lika snabbt som vanliga blåmärken, att det skulle dröja 5 månader innan märket försvinner låter osannorlikt. Bild tack så vi kan titta lite närmare. :)

Anmäl
2008-04-15 14:01 #9 av: Hera

Tycker också det låter som rinning. Har aldrig hört talas om blåmärken som sitter så länge. Faktiskt inte alls om blåmärken när någon tatuerat sig.

Så bild tack ::)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-15 14:06 #10 av: Cherridwen

De hade försvunnit ganska mycket men sen fyllde jag i så nu är det värre igen.

Anmäl
2008-04-15 16:29 #11 av: Liss

Jo de vore enklare att spekulera om man såg en bild på det:)

Anmäl
2008-04-15 16:46 #12 av: [jenkass]

som nämnts ovan har jag svårt att tro att det är ett blåmärke, de brukar inte vara kvar såpass länge. Sen även att det blivit "värre" som du säger efter ifyllningen tycker jag det tyder mer på att det är färg som runnit ut...

Anmäl
2008-04-15 17:57 #13 av: Liss

"Blåmärken" under tatueringen som inte försvinner ens efter flera år, det är ett lite allvarligare fel. Tatueringen har stuckits in för djupt i huden och färgen har flutit ut i fettlagret. Det finns tyvärr inget man kan göra åt det felet om inte det är väldigt minimalt. Då kan man få tatueringen breddad så man går över det blåa området. Men då bör man gå till en helt annan tatuerare också.

Anmäl
2008-04-15 23:29 #14 av: Slmslmslm

Jag fick ett stort blåmärke precis brevid min tatuering när jag blev gaddad, men det försvann dock efter 1 vecka

Anmäl
2008-04-16 18:29 #15 av: anaprincess

Båda min pappa och hans kompis har fått blåmärken. Pappas är fortfarabde kvar och det är 2 år sen nu :/ Han kompis vet jag inte om den är kvar.

Anmäl
2008-04-16 18:52 #16 av: [jenkass]

men det är omöjligt att det är blåmärken som sitter kvar i flera år. Det är färg från tatueringen som "sipprat" ut under huden..

Anmäl
2008-04-16 19:11 #17 av: Veratatto

Ja, ett och annat blåmærken kan man nog få. Fast jag har svårt att førstå hur man får dom. Ingen av mina kunder har någonsins fått det. Men som så mycket annat i denna værld så ær det kanske inte omøjligt.

Dærimot så har en del av mina piercing kunder fått sig ett och annat blåmærke*ler snællt*...Ibland vældigt stora och gryma blåmærken, men dom førsvinner ju med lækningstiden.

Men rinningar på huden ær inte ovanligt men svåra, som vi har sagt hær tidigare. Jag tycker att du skall vænda dig till den som hat tatuerat dig och få en utværdering på vad det ær. Och om denne inte ær villig till det, så hade jag vænt mig till någon annan.

Før några år sedan så kom en kund till mig med en ros på armen, rinningarna på den var helt sansløsa..Den var mer grøn æn ett motiv. Rekomenderade henne att gå tbx, det gjorde hon. Men tatueraren vægrade gøra något åt det, sa att hon inte hade skøt tatueringen under læknings tiden, vilket ær bullshit..

Så jag hjælpte henne med en klagan hos Allmæna reklamationen och det slutade med att hon fick sina pengar tillbaka och på så sætt kunde hon gå någon annanstans och få ett coverjobb gjort.

Jag vet inte hur alla studios har det, men jag har en 8 veckors garanti, under den tiden så får dom komma tbx så jag får se att den ær skøt och hur den har lagt sig under huden. Och behøver dom en ifyllning så ingår det. Om det nu mot all førmodan blir dåligt..Vilket det aldrig har blivit, så betalar min studio før en ny tatuering hos någon annan som dom sjælv væljer. På det viser så har mina kunder fått ett tryggt køp hos mig.

Jag tycker att man borde ha lite garantier i sin studio, bla kanske vara lite insatt i hur olika hudtyper fungerar och vad som hænder med huden nær man tatuerar. Jag gick en super kurs i Amsterdam i 2 veckor, som lærden en allt om huden, rinningar och andra olycker som kan hænda inom vårat konstyrke. Nu ær jag oxå utbildad USK så nær jag læste så læste vi mycket med. och hud,så man fick en del med på listan dær.

Men allt ær inte guld & grøna skogar med våran konst men oftast så blir det super coolt:-) och då ær vi glada nær Kunden ær nøjd*ler*.. Som ibland hænder det att man har fått en och annan blomma, eller kort och oftast så får man massor av kramar*ler*..Det gør mig superglad nær min kunde ær nøjd..

Sorry, det blev en hel massa skrivande, kunde inte låta bli:)

Ha en skøn kvæll!...Vera

Anmäl
2008-04-16 19:16 #18 av: Hera

#15 Då är det definitivt inget blåmärke.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-17 11:13 #19 av: Cherridwen

Mina tatuerare har hållt på i ca 10 år och det är ca 10:e gången jag gått dit så jag har fullt förtroende för dem. Anledningen till att jag la upp den här tråden var av nyfikenhet av andras erfarenhet av blåmärken. Mig veterligen är det ganska vanligt och om de sitter i någon månad är det för att ett blodkärl under huden någonstans fått sig en rejäl smäll, precis som andra blåmärken kan sitta länge. Här är försök på en bild på det ena blåmärket. Det andra syns inte alls bra på foto så det får ni vara utan.

Anmäl
2008-04-17 12:00 #20 av: [Mova]

det är INTE ett blåmärke, jag har likadant och har vart och hört hos flera tatuerare, och de säger att om det ser ut så så är det färgen som har runnit ut under huden..

Anmäl
2008-04-17 12:14 #21 av: Cherridwen

Varför är det då ömt???

Anmäl
2008-04-17 12:47 #22 av: [jenkass]
här e ett bra exempel: http://www.tattoo.se/forum/index.php?showtopic=4487
Anmäl
2008-04-17 14:46 #23 av: Cherridwen

OK. Om det nu inte skulle försvinna är det inte hela världen. Då gör jag bara ytterligare en lilja där. Skulle det vara färg så undrar jag verkligen var den skulle ligga för att bli så. Utflutna tatueringar ser helt annorlunda ut. Och det andra som jag inte lyckades få någon bild på är verkligen ett blåmärke som vandrar nedåt precis som de brukar göra

Anmäl
2008-04-17 16:44 #24 av: Liss

Upprepar:
"Blåmärken" under tatueringen som inte försvinner ens efter flera år, det är ett lite allvarligare fel. Tatueringen har stuckits in för djupt i huden och färgen har flutit ut i fettlagret. Det finns tyvärr inget man kan göra åt det felet om inte det är väldigt minimalt. Då kan man få tatueringen breddad så man går över det blåa området. Men då bör man gå till en helt annan tatuerare också.

Visst kan ett blåmärke hålla i sig ett bra tag, men 4 månader låter alldeles för länge. Dessutom ser man på bilden att de är flytning och inget blåmärke. Även om artisten är duktig kan även ha göra misstag och råka gå för djupt. De andra stället kan jag inte tala för, jag har inte sett det.

Anmäl
2008-04-17 19:25 #25 av: Hera

Jag tycker också att man ser klart att det är färg.

Här är lite info om blåmärken; http://sv.wikipedia.org/wiki/Bl%C3%A5m%C3%A4rke

Där står det att ett blåmärke försvinner på ca två veckor. Så det kan bara inte vara det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-17 19:29 #26 av: anaprincess

#16 Jo det är ett blåmärke, han vart gul,grön.blå som ett blåmärke och tatueringen är i gråskala.

Anmäl
2008-04-17 19:35 #27 av: Hera

#26 Ett blåmärke KAN inte sitta i flera år. Ring en vårdcentral och fråga ska du få se.

De sitter i ett par veckor, sedan fixar kroppen ås att de går bort. En process kan man kalla de ;)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-18 00:15 #28 av: anaprincess

#27 hur kan då märket skifta i dm färger som ett blåmärke har eftre några dagar när tatueringen är i gråskala?

Anmäl
2008-04-18 00:25 #29 av: [Mova]

det är väl kanske så att det är ett blåmärke precis när den är gjord och några dagar efter och då kanske man inte ser färgen som runnit ut under förren de riktiga blåmärket försvunnit.. och om man inte vet att färg kan rinna ut så kanske man tror att det är ett blåmärke även efter en längre tid :)

Anmäl
2008-04-18 01:14 #30 av: mjioo

#28 om du tittar på lite äldre tatueringar eller lite närmare konturerna på läkta tatueringar så skiftar det lite i blått. färgen sitter ju inte utanpå huden så efter en tid är inte färgerna lika klara som när det är nygjort.

Anmäl
2008-04-18 01:16 #31 av: mjioo

#28 och i några dagar kan man ha blåmärke men inte i flera år efter om man inte råkar slå sig på samma ställe om och om igen..

Anmäl
2008-04-18 01:20 #32 av: Mach1

Oj va denna tråd blev lång, börjar det kanske spåra ur lite. Mycket om läkningstider av blåmärken osv. nu är ju läkning av blåmärken individuellt beroende på anamnes och hur kraftigt det yttre våldet varit. Rinningar har jag sett men vet inget om det. Jag kan inte säga att någon har rätt eller fel då vetenskapliga bevis ej lagts fram:) Hursom så var det ju tidigare/andras erfarenheter det frågades om vad gäller blåmärken och tatueringar.

Anmäl
2008-04-18 09:16 #33 av: anaprincess

Tro va ni vill men jag har sett den på riktigt och det där är inte nått som runnit ut under.

Anmäl
2008-04-18 14:40 #34 av: Hera

#33 Jadu, då är din far den enda som har blåmärken i flera år. Då är han speciell vill jag lova.

Rent teoretiskt sett så är det omöjligt ett blåmärke. Men du tror tydligen det och det spelar ingen roll vad vi skriver. Så fortsätt du med det. Vi kommer inte längre.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-18 20:37 #35 av: Asa-N

#34 instämmer, han måste vara ett unikum. Jag som får blåmärken bara jag tänker ordet, blir av med dem på några dagar :O))

Anmäl
2008-04-19 10:35 #36 av: [tiiia]

#27 där vet jag iofs att du har fel. Jag spelar paintball och förra året blev jag "muggad" under en tävling (motståndaren kom springandes och sköt mig på nära håll och jag var ensam kvar i vårt lag) och det blåmärket har jag fortfarande kvar, iofs så blir det ett sjuhelvetes tryck på så nära håll. Blåmärket har börjat försvinna först nu Fot i munnnen

Anmäl
2008-04-19 14:19 #37 av: Asa-N

läs här

#36 det låter som om något "gick sönder" och kanske borde ha undersökts!! Men de var snygga *S*

Anmäl
2008-04-19 16:38 #38 av: Hera

#36 Då är det inte jag som haft fel, utan min läkare. Ett vanligt blåmärke, som uppkommer av brustna blodkärl kan inte sitta i flera år.

Har man ett blåmärke om stannar längre än en månad ska man undersöka det då det antagligen är ngt annat som är fel. Man kan ha fått en spricka eller dyl.

Självklart är det individuellt, MEN, ett vanligt blåmärke sitter inte så länge.

Det är vad jag fått höra av min läkare (ringde faktiskt och kollade) och det är vad man kan läsa om blåmärken på vårdguiden och andra sidor.

Det är min slutsats. Ni får självklart göra era egna. Baserat på era erfarenheter och forskning. :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-19 16:39 #39 av: Hera

#37 Det är samma länk som jag länkade till längre upp ;)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2008-04-19 17:02 #40 av: Asa-N

*putsar glasögonen* *S*

Anmäl
2018-03-12 16:12 #41 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #42 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #43 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #44 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #45 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #46 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:12 #47 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #48 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #49 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #50 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #51 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #52 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #53 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #54 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #55 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #56 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #57 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #58 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #59 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #60 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #61 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #62 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl
2018-03-12 16:13 #63 av: Lena Rosenqvist

Har 10 gaddningar,som jag är stolt över,men nu har Joakim Frej ,som gav intryck av att kunna sin sak förstörtin hö arm.
En text som betyder mycket för mej,You never Walk alone,blev en skam!!Är helt knäckt.
Har skar och tryckte in bokstäverna som jag ska leva resten så av mitt liv!
Jag vill ha upprättelse,pengarna tillbaka,men han svarar inte påmessenger.
Hjälp,vad ska jag göra?

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.