Kirurgiska ingrepp

Min dermal anchor håller på att åka ut! :(

2013-09-15 09:59 #0 av: vaniljkaka

Hjääälp! Har länge haft något som liknat en blåsa bredvid min anchor men igår när jag kollade närmare såg jag att det var själva plattan som ska va underhuden som har åkt upp, det ända som är över den är denna blåsan/sårskorpan eller vad det är. 

Vad ska jag göra? Är jätte rädd för att ta ut den om de gör ont. Jag vill inte gå till han som gjorde den, kan man gå till vårdcentralen? 


Anmäl
2013-09-15 12:01 #1 av: ccolliander

Varför vill du inte gå till ha som gjorde den? Det är nog smidigast. Eller går du till någon annan piercingstudio... Det är de som vet bäst hur man ska göra, och vill du inte att de ska göra något, kan du ju bara be dem att råda dig vad du ska göra åt det. Vinkar

Anmäl
2013-09-15 16:15 #2 av: vaniljkaka

Jag gillar inte han, innan jag gjorde min dermal hos han varnade några mig för att han e dålig å gör fel osv, men jag struntade i det. Nu vill jag inte gå till honom, sen är de en bit att åka, är de inte bara lättare att gå till vårdcentralen??

Anmäl
2013-09-15 16:44 #3 av: [PuffBuck]

Om det är p.ga av han som gjorde din dermal anchor så kan du få pengar tillbaka + att han kanske trots dålig teknik är bättre på råd? Är det på studio kan du även se till att få någon annan som gör om den, gratis.

Jag fick en sned piercing i läppen (hade redan en och denna var sned i förhållande till den andra) och jag mejlade studion. Då fick jag veta att de självklart gjorde om den om jag inte var nöjd och att jag kunde åka dit och hämta ut ett till godo-kvitto i samband med att de tog ut piercingen. När hålet läkt efter lite mer än en vecka var piercaren jag då fick jättebra Glad

Anmäl
2013-09-15 21:27 #4 av: Charlott_

Vårdcentraler har ju inget med piercings att göra. Går du dit så tror jag att dem råder dig att ta ur den så de får läka :)
Vart sitter den?

Anmäl
2013-09-16 09:05 #5 av: vaniljkaka

Jag vet ju inte om det är pga han som gjorde den, jag har bytt smycket tre gånger fast det har han gjort. Sen har jag ibland stött till den och fått skitont, när jag fick barn ska man ju ta ut alla piercingar alltså på förlossningen men jag kunde ju inte de så jag gick nog lite illa åt den när jag födde hehe. Minns att den blödde efter förlossningen.

Sen dess har den varit lite sårig och ful.

Den sitter vid sidan av ögat. Därför tycker jag det är extra läskigt :(

Anmäl
2013-09-16 10:15 #6 av: Henrik93

Jag kan trösta dig med att det inte gör särskilt ont att ta ut den, hade ju två bakom örat och ena tjafsade så jag tog ut den. Kände inget:å dessutom har jag även tagit ut några stycken på andra (är ju lärling) och dom flesta tycker inte att det gör ont, inte ens om man behöver använda skalpell!:)

Man har ju ingen känsel i kroppen under huden där plattan sitter:)

Anmäl
2013-09-16 11:23 #7 av: vaniljkaka

Okej vad skönt att höra. Men jag tror jag ska låta den va ett tag, inte för jag tror de kommer bli bättre, men vill inte pilla. Blev de några fula ärr efter du tatt ut dem då?

Anmäl
2013-09-16 14:13 #8 av: Hera

Bäst är att gå till en piercare. Tycker inte man ska störa VC med sådant som inte är farligt.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-09-16 16:56 #9 av: Charlott_

#5 Jag använde asolsprit till min navelpiercing som har krånglat i 1 år. POFF på 2 veckor var den heeelt läkt. Testa med Asolsprit. De är till sår och de torkar ut :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.