Ideer & Tips

Tips på seriös piercingstudio?

2013-12-28 21:18 #0 av: JuTsu

Hejhej!

Jag har tänkt att pierca mig snart (första riktiga piercing hehe ^^) men har ingen aning om vart. Är det någon som kan tipsa en om en seriös piercingstudio i skånetrakten? Gärna i Lund eller Malmö...

Anmäl
2014-01-12 15:55 #1 av: JuTsu

Öhm... putt?

Anmäl
2014-01-12 18:34 #2 av: rebeka

http://anatomorph.se/ Here you go! Skrattar

A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing. 

Anmäl
2014-01-13 19:44 #3 av: JuTsu

....men jag är bara femton. :/


Anmäl
2014-01-13 23:59 #4 av: Lia

India Piercing, mycket bra studio i Malmö bla. Och sen är det ju så att om du vill ha en seriös studio så kommer de ha 18-årsgräns. Annars är det inte seriöst i den bemärkelsen du letar efter. Kan du inte få tillstånd av dina föräldrar?

www.butikindia.se

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2014-01-16 10:29 #5 av: JuTsu

Alla har så olika åsikter om India verkar det som. Men du menar alltså att den är bra?

Jag har tillstånd av mina föräldrar såklart. ^^

Anmäl
2014-01-16 15:38 #6 av: rebeka

#5 Jag har gjort på India, och jag tyckte det var bra! Gjorde min smiley där för ungefär ett år sedan! 

De har 13 års åldersgräns om du har föräldrars tillstånd, så där kan du ju defintivt fara! Glad

A life spent making mistakes is not only more honorable, but more useful than a life spent doing nothing. 

Anmäl
2014-01-16 22:13 #7 av: Lia

#5 absolut tycker jag de är bra! Jag har 8 piercingar sedan andra studios, varav ALLA blivit inflammerade (trots att jag varit väldigt renlig). På india har det alltid blivit bra redan från början. Dessutom är de otroligt trevliga. Jag har Marcus som personlig favorit.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2014-01-17 16:01 #8 av: JuTsu

Jaha där ser man! Tack så mycket för svaren! ^^

Anmäl
2014-01-17 20:12 #9 av: [Olärd]

INDIA piercing i Malmö röstar jag för - jävligt bra rykte, hållt på med piercings i 40 år medan body piercing kanske bara 20 år och de har helt sjuka krav på piercare, hygien och produkter - rekommenderar!

Anmäl
2014-01-19 04:09 #10 av: NeonNea

Röstar också på India, då jag piercade mig hos Anatomorph, och det var bara in, göra hål, och ut. Även om jag var piercade sedan tidigare, nämndes inget om hur jag borde sköta det nytagna hålet. Så inget jag rekommenderar för förstagångspiercings :)

/NeonNea

Medarbetare på Wicca iFokus

Anmäl
2014-01-19 10:45 #11 av: [Olärd]

Nu vet jag inte hur proceduren är på alla India men sist jag var iväg så jäklar i min lilla låda han bytte handskar vid varje moment, öppnade inget i förtid och tog på sig munskydd och grejer (det gör väldigt få piercare överlag) så hygienen är awsome, piercade mig på India i Örebro häromdagen i bröstvårtorna och han frihands piercade så det användes inte ens tänger som skulle autoclaveras - det kräver ju tillit till honom på ett annat sätt men det kändes fräschare att allt va nytt och slängdes efter användning (förutom stavarna ^^).

Har ATM inte fullt koll på om någon gör det i Malmö just nu men Marcus är väldigt betrodd och pratade med en tjej från "huvudkontoret" som hade hoppat in i Örebro och de tar ju kvalitet och hygien på största allvar kan man ju säga.

Anmäl
2014-01-19 14:24 #12 av: JuTsu

Ojdå!
Känns superbra att höra andra rekommendera ett ställe innan man går dit, tack så mycket!

Men det är alltså den lilla affären inne på Triangeln i Malmö som är själva studion? Verkar vara jättelitet haha. Men det kanske inte krävs så stor plats...


Anmäl
2014-01-19 15:33 #13 av: [Olärd]

Butikerna ser inte så stora ut men de har 2-3 rum bakom butiken där allt som har med själva piercadet och desinficerandet utförs - butiken är mest glasmontrar med smyckeioch en disk.

Anmäl
2014-01-19 15:41 #14 av: [Olärd]

BTW ang din ålder så kan antingen föräldern följa med dig dit och ni får skriva på papper och legitimera er på plats (india får alla legitimera sig även vi som ser ut att vara över 18 - glöm inte leg, europeiskt ID eller pass) eller så kan din förmyndare springa förbi och fixa papperna i förtid ifall du ska gå en tid som inte matchar hens.

Men glöm inte sömn, äta precis innan eller iallafall inom närmsta tre timmarna och legitimation.

Anmäl
2014-01-19 16:54 #15 av: JuTsu

#14 Nej men vad bra! Tack så mycket för tipset!

#13 aha  ^^ tack

Anmäl
2015-09-08 15:02 #16 av: hazzelhuff

Hej
Jag har gått till india på triangeln två gånger och måste säga att jag blivit väldigt missnöjd med den hjälpen jag fått.

Första gången jag gick dit berättade jag att jag inte var så kunnig om piercings men ville ha hjälp med att välja läksmycken. Hon i kassan sa att jag skulle passa i guld och det tyckte jag verkade som en bra ide. Jag fick sedan jätte mycket problem med läkningen men förstod inte riktigt varför. Men sen fick jag det förklarat för mig av en piercare jag träffade på en festival att guld tydligen är fruktansvärt dåligt att använda som läksmycke, piercings med guld i läker väldigt dåligt. Så det hela slutade upp med att jag var tvungen och gå dit igen för att köpa fungerande läksmycken.

Andra gången jag gick dit så ville jag köpa töjspiral till att töja till nästa steg. Hon i kassan mäter på slutet av spiralen upp till 3mm istället för i början/mitten, så att hon jag följde det rådet så skulle jag behövt köpa 3 gånger så många töjsmycken för samma resultat. Jag såg igenom det dock och förklarade trevligt att jag ville ha en så att jag kunde börja töja vid början/mitten av spiralen. Då blev hon jätte sur och otrevlig :s

Slutsats: antligen så är personalen jätte okunniga om piercings eller så som jag tror så är de väldigt sugna på att sälja, så de ger fel tips med flit så att kunden ska bli missnöjd och vara tvungen att komma tillbaka för att köpa mer. Det tycker inte det är okej att sälja mig guld som läksmycke så att mina piercings blir infekterade bara för att de vill att jag ska bli tvungen att handla rätt smycke sen. Usch, riktigt smutsigt gjort :(

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.