Piercingar

BCR-ring i helix, vilken diameter?

2015-08-26 12:54 #0 av: hannini

Hej! :)
Jag är sugen på att byta min helix (nu rak barbell) mot en CBR-ring. Hade tänkt beställa och då köpa en i guld och en i silver för att kunna matcha med övriga smycken (hehe..). Så nu är jag lite fundersam över vilken storlek på diameter jag ska välja. Du som själv har en CBR i helix eller liknande piercing - vilken diameter har du? Jag vill att ringen ska vara rätt så liten.. :)

Anmäl
2015-08-26 13:01 #1 av: rumelle

Det beror ju lite på hur din helix sitter i förhållande till kanten på örat. Ta en linjal och mät från piercinghålet till örats ytterkant där du tänker dig att ringen kommer att sitta, och räkna kanske med att du bör gå upp en mm i diameterstorlek för att den inte ska sitta för tight.

Anmäl
2015-08-26 13:04 #2 av: hannini

Den sitter mer eller mindre precis vid kanten :) Har bara det lilla vecket också eller vad man ska säga, alltså bara nån ynka mm.. 6mm är den minsta storleken jag lyckas hitta, det kanske till och med blir stort till min piercing. I värsta fall om jag inte lyckas bestämma mig så får jag väl gå och prata med min piercare :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.