Tatueringar

svullen tatuering

2015-11-02 18:46 #0 av: gbpwn

Hej tatuera mig i lördags och igår såg jag att den var grymt svullen och värkte mer än dom förra, det är som en utslag från nässlor längs underarmen och det är på de ställen han tidigare har tatuerat för ca månad sen, är de infektion eller allergi tatueraren sa att jag skulle vara lugn och bara smörja. men de känns så annorlunda.
hjälp?

Anmäl
2015-11-02 18:53 #1 av: [Udoon]

Är det inte rött eller varar och har sig  så skulle jag nog avvakta ett tag till.

Anmäl
2015-11-02 18:54 #2 av: Bill&Bull

Tror inte heller det är någon fara, kan svullna upp och värka. Jag hade som träningsvärk i hela armen.
Så se bara till att ta hand om tatueringen och dig själv också!

Anmäl
2015-11-02 19:02 #3 av: gbpwn

okej tänkte om jag fått nått konstigt skulle va typiskt mig, men området över hunden är de som bekymrar mig mest och där var det bara en ifyllning han gjorde och de va löst för att inte göra en sån där blowout, men avvaktar till slutet av veckan. tack för snabbt svar

Anmäl
2015-11-02 20:00 #4 av: Zadeira

Svårt att säga från bilden men jag tycker det ser ut som om området mellan hunden och trädet där det är ljusare ser ut som att det är typ nässelutslagslikanande. Det kan man få av stress och påfrestning för kroppen vilket det ju trots allt är när man tatuerar sig. Du skriver inget om ifall du har extra klåda eller om du bara är svullen?

Har du möjlighet att ta någon antihistamin-tablett, typ Clarityn.

Annars så håll koll, tvätta och smörj som du fått rekommendationer av din tatuerare och om det blir rött och varigt eller sårar ovanligt mycket så gå in om tatueraren och visa.


Anmäl
2015-11-04 01:50 #5 av: [H1Z1]

Min ninja turtle jag gjorde var ju färgglad och det såg svullet ut för det var så mycket färg och det blev som flikar där det var mörk grönt och jag fick panik men det blev tjockare skorpa där det var "mest färg" men fick rådet att använda salvan Bepanthen, kostar 69: - på apoteket så det är ett råd jag kan ge, hoppas det inte är så farligt :) Vet hur det är att vara orolig över sin nya tatuering så prova gärna den salvan om du inte testat, dock är salvan väldigt tjock så var försiktig när du smörjer ut den så inte skorporna slits bort. Jag tog lite i taget på fingret och typ duttade. 

Anmäl
2015-11-04 14:17 #6 av: Hera

#5 Man kan lägga tuben i varmt vatten några minuter. Då blir salvan lättare att använda.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.