Piercingar

Helix, högra eller vänstra örat?

2015-12-30 13:08 #0 av: Potatisbarn

Sho, jag har tänkt pierca double helix men är osäker på vilket öra som ser bäst ut, då jag har två hål i vänstra örsnibben och ett i högra (Örsnibben där också). Jag tänker att helix i högra kan balansera upp lite, fast jag tror egentligen inte det ser bra ut iom att hålen i mitt vänstra sitter såpass nära varandra att folk jag känt i flera år inte ens sett att jag haft två (Och har de ändå suttit där sedan jag var 10). Det lutar alltså mer åt att ta i vänstra då jag får en känsla av att det skulle se jämnare ut, men då detta är min första riktiga piercing ville jag höra här.

Anmäl
2015-12-30 18:03 #1 av: [rumelle]

Gör det som känns bäst för dig själv och strunta i vad andra kan tycka och tänka om det. Det är ju ändå du som ska leva med piercingarna. Glad

Anmäl
2016-01-04 23:53 #2 av: Besarta

Jag personligen tycker det är snyggare om man inte försöker balansera det utan snarare att man har många fler hål i ena örat och rätt få i andra. Men det viktigaste är vilket du trivs i och det är vad du borde välja. Vissa gillar ibland även ena sidan av ansiktet mer och visar det mer och väljer att fokusera på det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.