Ideer & Tips

Tattoo-inspo

2016-02-28 22:49 #0 av: hampusrylander

Hur brukar ni gå till väga för att hitta inspiration till era tatueringar och hur ni vill att dom ska se ut? Liksom innan samtalen och planeringarna med tatueraren. 

Vart brukar ni hitta inspiration och hur tänker ni med att tatueringar ska "hänga ihop" och "passa ihop" med varandra? :) 

Lite nyfiken hur andra tänker och jag skulle behöva mer inspiration eftersom jag inte vet exakta sakerna jag vill göra men jag vet att jag vill fylla min kropp med massor av bläck 

Anmäl
2016-02-28 23:29 #1 av: AmaliaWahl

Jag har bara hunnit göra en jätteliten tatuering än sålänge eftersom jag inte fyller 18 för ens om någon månad men jag har en planerad till min födelsedag som kommer täcka en stor del av min inre underarm. Det jag vet är att jag till slut vill ha en hel sleeve på den armen och att den på något sätt ska rama in tatueringen jag ska göra på min födelsedag men ändå passa ihop. Hur det ska passa ihop tar jag som ett senare "problem" just för att denna tatuering är så speciell för mig. Jag får inspiration till tatueringar från en hel drös med instagramkonton och google men först och främst från mitt liv och vad som är så viktigt för mig att jag vill sätta det på min kropp. 

Tycker btw att det är en jätteintressant fråga, jag har inte tänkt på det förut så ska följa för att se andras tankesätt Skrattar

Anmäl
2016-02-28 23:55 #2 av: hampusrylander

Ja oavsett så går det ju alltid att anpassa och få saker att passa ihop och bli snyggt, vad det än är egentligen. Bara en har en duktig tatuerare så :) 

Det är alltid kul och nyttigt att se och lära sig om hur andra tänker och ser på olika saker! Bra med perspektiv :) 

Anmäl
2016-03-02 11:25 #3 av: Hera

Mina hänger inte ihop alls. :)

Jag gör det jag känner för. En del av känslor andra av utseende. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-03-04 04:28 #4 av: [lillelull]

Gjorde en tatuering som jag bara tjohejsan kände för väldigt snabbt men sen tröttnade jag på den väldigt fort och gjorde sen en stor coverup och sen har jag gjort nån till. Rätt stora är de båda, men klassika motiv, färgladda rosor, ett stort klockur, en liten kanin i en tekopp. Mycket färg och ja dom gör mig glada. 
Men ja, lite som faller in :)

Anmäl
2016-03-07 14:17 #5 av: Flippsak

https://www.reddit.com/r/TattooDesigns/

https://www.reddit.com/r/tattoos/

Anmäl
2016-03-08 21:52 #6 av: punkmusic

Ja har gjort mina av främst känslomässiga/livserfarenheter hittills och modifierat för estetikens skull, jag har dock främst tänk på känslan bakom och inte tröttnat ännu. Den första gjordes för lite mer än 3 år sedan nu. Två små på samma fot som hänger samman och en stor på halva ryggen som inte är helt färdigställd. Där tänker jag på estetiken då "huvudmotivet" på ryggen är klart och resterande är för att smälta samman.

Anmäl
2016-03-12 22:36 #7 av: JossanH

Har 3 st som inte riktigt hänger ihop med resten.
Gillar svenska faunan så gjorde några blommor på underarmen. Gjorde en blåmes/eklöv som chestpiece, har en citronfjäril på halsen, en räv och lingon på handen och 2 svenska småfåglar på ena överarmen. En ekorre är det bokat tid för och likaså en stor lårtatuering med flera olika djur och växter från vår vackra nordiska natur :)

Sajtvärd på Iller.ifokus
Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.