Tatueringar

Var tatuerade ni er?

2016-05-22 20:30 #0 av: Sampi

Jag funderar på att tatuera mig när jag har fyllt 18 år. Jag har bestämt mig för att tatuera in mina minigrisar på min överarm. Jag har tittat på bilder på tatueringar som har gjorts i studion i min stad men är inte riktigt nöjd med resultaten. Om ni vill får ni gärna lägga upp bilder på era tatueringar (speciellt djurmotiv) och skriva vilken studio och i vilken stad/län ni tatuerade er. Jag funderade även på hur det går till när man tatuerar sig: ritar tatueraren upp en skiss över tatueringen om man har ett foto på djuret eller ritar man själv upp en skiss över hur man vill ha tatueringen?

Anmäl
2016-05-22 20:33 #1 av: Kneko

Det är många saker att tänka på, t.ex. vilken stil tatueringen ska vara. Många tatuerare är nämligen bra på att göra specifika stilar. T.ex. mycket skuggning, black & white, många färger, realistiskt, tecknat osv. Så fundera på vad för stil du vill ha på din tatuering och sen kolla upp några tatuerare som är bra på just det. 

De flesta tatuerare skissar av bilder. De är ju trots allt artister och många jag känner till är bra på att rita också.

Anmäl
2016-05-22 20:51 #2 av: Hera

Det brukar bli snyggast om man låter tatueraren göra skissen efter din bild. Men är man duktig på att rita och verkligen vill ha sin egen så går det med. Men små ändringar kan behövas för att det ska passa in på kroppen.

Som #1 Skriver måste du bestämma dig för hur bilden ska vara. Realistisk? Tecknat? Ja vilken stil. Sedan blir det lättare att leta artist.

Anmäl
2016-05-22 21:51 #3 av: CayKantos

Fick gjort tre tatueringar samtidigt på Unikum Tattoo i gbg av Sagie. 

En kolibri på höger axel - https://www.instagram.com/p/BDGK4FgurdO/
en dansk/svensk flagga i form av ett hjärta på vänster handled - https://www.instagram.com/p/BDTiZ0AurTl/
och min syrras födelsesdag och förbokstav bakom vänster öra - https://www.instagram.com/p/BDJduSnurd9/

Just another crazy animal lover Skämtar

Medarbetare på Terrier iFokus, kom gärna in och kika!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.