Läkning & Eftervård

Bröstvårtspiercingar

2016-06-25 03:58 #0 av: Ceratico

Hej!
För fem veckor sedan piercade jag mina bröstvårtor och jag har under de senaste två veckorna haft lite problem och tänkte fråga här först innan jag kontaktar min piercare (har svårigheter att åka till honom just nu). Det är nämligen så att själva kulorna på utsidan av piercingarna typ har 'åkt in' i själva huden och det ser ut som att huden typ länet runt själva kulan och inte runt staven.
Jag har haft infektion pga dålig hygien under en förkylning som jag hade förra veckan och jag tvättade två ggr/dag tidigare med lactasyd, nu har jag gått ner till en gång men tror jag ska gå upp till två ggr igen.

Det verkar nästan som att stavarna är för korta, men jag vet ju inte riktigt hur det ska se ut och därav frågar jag, bilder finns men eftersom det är på tuttar och jag inte vill riskera att bli avstängd eller något så lägger jag inte upp dom just nu.

Tack på förhand!

Anmäl
2016-06-25 06:19 #1 av: Hera

Låter som du bör åka till piercaren och få längre stavar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.