Problem

Missnöjd med tatuering

2016-07-05 21:54 #0 av: Novelia

Jag har en stor tatuering på armen som inte alls blev som jag ville. Killen som tatuerade skulle vara skitbra men bilden stämmer inte alls överens med den jag hade med mig och visade upp. Har sen dess, 10 år, försökt lära mig att acceptera den. en del dagar gillar jag den litegrann, men sen ser jag alla fel. Den är så så fel, både symmetriskt och alltihopa. Jag vände mig till en annan tatuerare för att tatuera över men denne rekommenderade att ändra lite på den istället, vilket jag gjorde för 6 år sedan. Men jag ÖNSKAR att jag kunde ta bort den. Vad ska jag göra? Jag har sett folk försöka ta bort tatueringar men då är det fortfarande skugga kvar, alternativt ser ut som ett blåmärke.

Ska jag straffas för resten av mitt liv med denna.

Anmäl
2016-07-06 01:34 #1 av: [lillelull]

Det beror helt på färger, vissa färger är svårare att få bort än andra men jag har sett goda resultat på laserbehandlingar speciellt på svart. 

Jag har gjort laser en gång på svarta streck i en tatuering för att sen göra en cover upp och de svarta blektes väldigt mycket fast det bara var en gång jag gjorde laser. 
Vill du och kan du lägga upp en bild? 
Det kostar en del att göra laser på bra ställen men det är värt det om man är missnöjd. Det är dock en jobbig process då det tar både lång tid och man måste pausa mellan laser behandlingarna och sen gör det lite ondare än att tatuera sig så du är beredd på det också
Men om du verkligen vill göra det så hade jag  iaf gått på en konsultation och pratat om det med någon som verkligen kan detta. 

Anmäl
2016-07-08 15:43 #2 av: Hera

Du kan ju gå och rådfråga på en klinik som tar bort tatueringar. Se om dom tror det kan gå.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-07-16 21:29 #3 av: Kadoor

Har ingen erfarenhet av detta alls, men du skulle inte kunna ta bort den med laser och om det fortfarande är lite skugga eller liknande kvar, så kanske du kan täcka över den med en tatuering du skulle tycka bättre om? Det blir kanske en del pengar dock.. :/
Men som #2 skrev så är det en bra idé att rådfråga där de tar bort tatueringar! 

Anmäl
2016-07-27 12:53 #4 av: Herveaux

Jag jobbar med att bleka tatueringar. 
Har du lust att lägga upp en bild?

Dom flesta som tar sig an laser är just för att göra en cover-up, så det kan absolut vara värt att prata med en laserklinik.

Det kommer ju också nya metoder för att ta bort tatueringar,
tex att injicera mjölksyrebakterier. Ganska så dyrt, lång läketid, men jag har sett riktigt fina resultat.
Rätt så nytt i Sverige så beroende på vart du bor så kanske det blir en del resande.

Du ska inte behöva gå och vara missnöjd för resten av livet!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.