Tatueringar

Tatuera över ärr?

2016-10-01 20:54 #0 av: Jessiegirl1811

Jag och min käre mor har kommit på en överenskommelse om att jag får tatuera mig när jag har sparat ihop pengarna själv. 

Jag vill tatuera in ett tyskt citat om att må bra på min underarm med ett semikolon under citatet. "Problemet" är att både mina armar har ärr på varenda cm av huden. Ärren är både väldigt synliga, breda, tjocka, "upphöjda" och vissa är knappt synliga. undrar om detta går att tatuera över utan problem då planen egentligen är att ha en sleeve på den armen där ärren syns som mest.

Anmäl
2016-10-01 20:57 #1 av: Hera

Tvivlar på att någon vill göra en sleeve om hela armarna är fulla av ärr.

Upphöjda ärr är svåra även om det är mindre tatuering. Text är väldigt svårt eftersom färg ofta flyter ut i ärr. Bäst är att du visar din arm för en tatuerare så får denne se om det kommer gå.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-10-01 21:30 #2 av: [Toretto]

Det är absolut inte omöjligt nu har jag inte tatuerat mig än men jag var inne i en studio i somras för att kolla om man kan tatuera någon av mina armar jag har haft ett väldigt grovt självskadebeteende och mina armar ser riktigt hemska ut de finns inte en del av mina arm med hud som inte har ärr Antinga stora breda upphöjda ärr eller brännskador och när jag kom in sa dom att det inte var några problem att tatuera ( jag sa dock aldrig att jag ville ha någon sleeve) men man kan inte tatuera in saker som är detaljerat då kommer tatueringen flyta ut i ärren men om du väljer att göra större saker så tror jag inte att det är några problem enligt den tatueran jag var hos (man ska dock vara realistisk med resultatet och att det inte kommer se ut som på en person utan ärr) jag tror att ärren fortfarande kommer synas på sitt sätt men att tatueringen ändå kommer bli fin annars hade dom inte gjort det. Den studion jag gick till är ganska känd och dom är Väldigt duktiga så jag tycker du ska gå till en riktigt bra studio och berätta vad du vill ha och försök gör det bästa av det!

Anmäl
2016-10-02 16:31 #3 av: tötenöten

Är ärren läkta är det inget problem att tatuera de, men det går inte vara så väldigt detaljerad därför kan det bli lite besvärligt med en text. En sak du måste vara väldigt noga med är att gå till en väldigt erfaren tauerare och se till att den vet vad den gör! :)

Anmäl
2016-10-02 16:51 #4 av: Hera

Visst är det problem att tatuera utstående ärr. Ojämn hud är problematisk och eftersom det inte blir bra resultat är det inte alla som vill göra det. Även om man är duktig vet man inte hur mycket det flyter ut mm.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2016-10-02 22:45 #5 av: [Toretto]

Jag tror att tatuerare är ganska vana vid att folk med ärr kommer in och vill tatuera över dom men som jag skrev i mitt inlägg innan så får man vara realistisk med resultatet det kommer nog inte bli lika bra som om man inte hade haft ärr men det kommer bli snyggt ändå. När det kommer till upphöjda ärr så har jag armarna fulla av dom och tatueran sa inget om att det skulle göra saken värre så jag tror inte att det ska vara några problem att tatuera sig även om man har ärr bara man väljer en tatuering som inte är så detaljerad och går till en riktigt bra erfaren tatuerare så blir det bra.

Anmäl
2016-10-14 10:21 #6 av: [Forest]

Är många som tatuerar över ärr, gogolar man så hittar man en massa på detta. Här en som visar bild och lägger ner ett härligt jobb för dölja ärr. http://www.expressen.se/omtalat/livet/tatuerarens-fantastiska-gest-gratis-tatueringar-till-de-som-vill-dolja-arr-fran/

Sophie-Medarbetare på pudel

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.