Läkning & Eftervård

Helix problem

2017-12-03 12:02 #0 av: Zacinca

Hej!

Jag piercade min Helix på India i Malmö den 17e september, och den verkade läka alldeles utmärkt tills för en vecka sen. Då började den klia/svida och blöda lite grann. Det har också bildats som en liten "bula" på baksidan av piercingen. Den har inte blivit bättre, det är lite torkat blod vid hålet när jag vaknar på morgonen och den gör ont. Jag tänkte ge det några dagar till och om det inte blir bättre så får jag åka tillbaka till piercaren och rådfråga. Min Helix har alltså varit helt okej och verkat som att den läkte jättebra fram tills för ca en vecka sen (den har inte varit såhär hela tiden)

För övrigt så är jag jättenoga med att inte röra mina piercingar utan att ha tvättat händerna, och är noga med att tvätta morgon och kväll med koksaltlösning. Har en 1.2 mm labret (8 mm lång) i titan  om det skulle spela någon roll.

Någon som haft samma problem och vad gjorde ni?

Anmäl
2017-12-03 12:05 #1 av: Hera

Händer många. Kan vara att du slått till den i sömnen eller att det kommit in skit. Se till att du har rena örngott, alltså byt ofta och håll håret borta från piercingen.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.