Piercingar

Conch & Rook

2018-04-03 10:10 #0 av: Ellenfyrkant

Har för en månad sedan piercat dessa två, conch och rook. Är intresserad av lite inspo! Vad har ni för smycken i era? :)

Anmäl
2018-04-04 07:37 #1 av: sp0ngeb0b

Har haft lite diverse. Vanliga "basic" smycken, ringar i båda (inte samtidigt dock). Nu har jag tagit ut rooken och i concharna (har i båda öronen) har jag en sån här: länk
Är väldigt nöjd med dem, tycker de blir supersnygga. Men mest nöjd är jag nog för att alla mina smycken matchar.

Anmäl
2018-04-05 12:19 #2 av: Ellenfyrkant

#1 Tack för svar!
Min tanke från början var att ha en ring i rooken, men som läksmycke fick jag en böjd barbell och tycker det också är lite läckert. Jag gillar det stilrent. Men antar att det är de två alternativen man har i den.

I Conchen har jag klurat desto mer. Där vill jag ha något litet fint, ingen ring. Men vilka smycken köper man till denna? Vad heter dem och är det utformat som en labret är på baksidan eller hur är smycken till conch utformade?

Anmäl
2018-04-05 13:02 #3 av: sp0ngeb0b

#2 Jag har bara haft vanliga raka stavar med sånna platta "skivor" på baksidan, om du fattar... Gapskrattar Alltså vanliga stavar helt enkelt. När jag skulle byta gick jag bara till min piercare, pekade på den nya stenen jag ville ha och så fixade de rätt stav. Så det rekommenderas! Och du kan ju alltid söka på google eller instagram efter bilder på conch piercingar, och se om du hittar något roligt för inspiration.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.