Piercingar

Navelpiercing

2018-06-07 22:32 #0 av: almaRobbeL

Hej, jag ska resa bort om några dagar (4 dagar) då jag ska gå på en stor festival, jag funderar då på att ta en navelpiercing typ imorgon eftersom att jag tycker det är väldigt snyggt, har tänkt på det länge men känner att detta kanske är bra tillfälle att göra det. Dock är jag väldigt rädd att det ska börja vara eller ge stora märken eftersom det är varmt och kommer nog att ha på mig t.ex magtröjor. Finns det någon annan som har gjort som kan ge råd? Fick ni stora märken eller var/blod och hur lång tid tog det isf att försvinna??   Mycket tacksam för svar! 

Anmäl
2018-06-07 22:40 #1 av: Calcifer

Jag rekommenderar aldrig någon att skaffa piercingar eller tatueringar på sommaren, speciellt inte på utsatta ställen. Det ökar definitivt risken för att läkningen tar längre eller att det blir infektioner. Pga värme, svett, smuts, att man badar utomhus, etc. Skulle avvakta åtminstone till efter festivalen om jag var du.

"I think the problem with people like this is that
they're so stupid they have no idea how stupid they are."


Anmäl
2018-06-09 03:32 #2 av: sp0ngeb0b

Håller med #1. Navelpiercing kan vara svårläkt då den sitter på ett sånt utsatt ställe, så det är nog bäst att vänta tills efter festivalen eller till och med till efter sommaren, så att du kan ta hand om den ordentligt.

"Before you ask someone why they're vegan - ask yourself why you're not."

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.