Piercingar

Läksmycke till septum?

2018-08-28 22:10 #0 av: Salish

Hej! Ska göra septum på fredag och jag är jättetaggad! Har velat ha en i över ett år! Men, funderar lite på vilket sorts smycke som är bäst att börja med till läkningen? Om jag får en ring, då antar jag att jag kommer få en väldigt stor ring i början för att ge utrymme åt svullnad, och jag vet inte riktigt om jag känner mig bekväm med att gå runt med en väldigt stor ring i flera veckor, speciellt eftersom jag skulle få en del kommentarer från min familj (inte för att det spelar så stor roll för mig vad de tycker, men gillar inte argumentationer) och vill liksom inte att det ska vara så... in your face, tills jag kan byta till en mindre. Går det att få en retainer tills det har läkt, och i så fall, hur mycket syns det? Finns det några andra fördelar med det ena eller andra alternativet? Kommer såklart att rådfråga piercaren vad han har att säga, men gillar att vara förberedd.

Anmäl
2018-08-30 23:22 #1 av: Carrosh

Jodå, du kan få en retainer under läkningen. Jag hade en sådan för att kunna "gömma undan" när jag jobbade. Fungerar precis som en hästsko, fast utan kulorna.

Anmäl
2018-08-31 14:44 #2 av: sp0ngeb0b

Min piercare rekommenderade retainer så jag tog det. Annars kunde jag få en ring om jag ville.

Anmäl
2018-08-31 21:13 #3 av: Salish

Fick en hästsko! Tyckte nämligen att ringen som var alternativet var lite väl stor, och hästskon kunde han böja ut så att delen som är i näsan var lite längre, så hängde den inte ner så mycket. Ser bra ut! Och nu under läkningen kommer jag nog inte vilja flippa upp den i näsan ändå, så den får vara där den är.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.