Läkning & Eftervård

Min öronsnibb-piercing läker inte!

2018-08-29 00:11 #0 av: Evulen

Hej,
Jag piercade två hål i vänstra örat i februari, det har varit irriterat sedan mars ungefär och sedan maj har jag tvättat med koksaltlösning två ggr om dagen. Köpte en nackkudde för att sova utan att lägga vikt på örat, testade smörja in med teträdolja som jag köpte hos piercer. Har barbells i titan. När det är som värst blöder det och kliar, det finns ärrvävnad pga irritationer. Jag piercade mig inte med pistol, använder ingenting i håret som kan irritera (använder bara schampo och balsam), har undvikt att bada hela varma sommaren men ändå hjälper ingenting. Jag har fått tinnitus på örat som Inter läker och hör konstant mina hjärtslag.. efter tre månader så fick jag tid nu i veckan hos specialist. Funderade på om det var pga infektion, men enligt piercern så är det inte infekterat. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra? Är det bara att ta ut eller?
Obs! Bilden är lite äldre och just nu äe ärrvävnaden mer röd, lite mindre i storlek och vid båda piercingarna.

Anmäl
2018-09-02 15:56 #1 av: Rafflan

Min spontana tanke att om du fått så mycket problem som ev beror på örhängena att du ska söka läkare, ta ut örhängena! håll rent och låt dem läka ihop. Och om symtomen försvinner prova ta nya hål om ca 6 månader.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.