Piercingar

Näsvinge-piercing (ring?)

2018-12-22 08:58 #0 av: Elliem95

Någon som vet om man kan bli piercad med ring i näsvingen istället för plupp? (:

Anmäl
2018-12-22 09:46 #1 av: Aleya

Blir lite fundersam över din fråga. För hos en piercare brukar man få välja om man vill ha ring eller plupp. Så det är väl bara säga ring istället

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2018-12-22 09:59 #2 av: [Kraxi]

Man kan bli piercad med ring, men ofta är det inget de rekommenderar. Och eftersom näsvingen kan svullna upp osv så behöver man i så fall ha en rätt stor ring, och det är ju en smaksak. Alla piercingstudior sätter inte i ringar direkt, men vissa gör. :)

Anmäl
2018-12-22 13:59 #3 av: Alvirpo

När jag piercade min näsvinge fick jag en ring som läkesmycke. Piercaren frågade innan vad jag ville ha, så jag sa ring. Som #2 nämnde så blev det då en rätt stor ring, vilket då medför att den rör mycket på sig och det blir lätt att man sitter och pillar på den - alltså läker det sämre. Med en stav läker det nog bättre/snabbare, men jag ville ha ring efteråt så tänkte att då kunde jag lika gärna pierca med det direkt och det funkade såklart det med!

/ Angelica

People cry, not because they're weak, but becasue they have been strong for too long

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.