Annons:

Välkomna in till bodyart.ifokus!

Bodyart.ifokus är ett forum för dig som älskar eller bara gillar olika sorters bodymodifications.

Här diskuterar vi allt som hör kring bodymodification och lite där till. Från tatueringar och piercingar till suspension och bisection. Här finns det både nybörjare och inbitna medlemmar som diskuterar dygnet runt. 

Artiklar utformas för er inspiration eller som tips för livet med bodymods. Vi har artiklar om det mesta som ni finner på startsidan eller söker bland artiklar i vår sökdatabas. Ibland har vi även tävlingar för er medlemmar där man har chansen att vinna pris eller får äran att visa upp sin bodymodification.
Ni som tycker om att prata kommer absolut att trivas här och även de som bara vill titta in. Det är fritt fram, låt oss dela med oss av våra intressen och upplevelser. Vi kan säkert lära oss något nytt av varandra.

Kom även ihåg att kika under våra länkar. Där finner ni alltifrån kläder till tatuerinsstudios.

På det här forumet gäller stenhård copyright! Ingen vill ha sina tatueringar kopierade! Tänk på att alltid ha tillstånd från ägaren av en bild/text innan du publicerar det på internet.
Det får heller inte förekomma några som helst verk som är stötande, dvs rastistiska, personliga påhopp etc.

Givetvis får man inte heller bryta mot svenska lagar och förordningar, kopiera material utan att fått godkännande av ägaren, skriva inlägg i reklam- eller markandsföringssyfte utan sajtvärdens medgivande.


Vi stödjer heller inte s.k. hemmapuleri, alltså att pierca själv utan utbildning  och även tatuera utan utbildning/lärlingsjobb. Man behöver också vara certifierad för att ens kalla sig utbildad.

Diskussioner/reklam för "hemmapulare" och Trådar om tatueringar/piercingar på minderåriga är inte tillåtna och antingen låses eller tas bort. Detta eftersom vi tar avstånd från oseriösa i branscherna. Vänligen respektera det.

Det är inte heller tillåtet att lägga ut bilder på piercingar gjorda med pistol!